Landslagssamlinger: Rapporter fra June og Karen – Follo HK Damer

Landslagssamlinger: Rapporter fra June og Karen

Forrige uke var June og Karen på samling med hvert sitt landslagsmiljø – June med rekruttlandslaget og Karen med aldersbestemt landslag (LK04). Jentene melder om lærerike samlinger og kamper:

Hei, jeg har vært i Tjekkia sammen med rekruttlandslaget og VM-reservene, vi har spilt kamper mot Tjekkia og Slovakia. Kampene gikk veldig fint og vi gikk seirende ut av turneringen, til tross for at vi ikke fikk så mye tid til å trene sammen i forkant. Det var veldig gøy å få litt spilletid og samtidig få kjenne på nivået. Jeg syntes alltid samlinger er super gøy og veldig lærerikt. Man møter og blir kjent med nye mennesker, samtidig som man får være med å oppleve mye morsomt. Landslaget verdsetter det sosiale høyt, så det er mye latter, glede og god stemming. Jeg tror dette er veldig viktig for prestasjonene også på banen, da vi føler oss veldig trygge på hverandre. I tillegg tar jeg også med meg nye og gode tilbakemeldinger som jeg skal jobbe videre med i klubb. Så kort oppsummert en veldig vellykket, morsom og lærerik samling!

Samlinga har vært veldig fin og lærerik, selvfølgelig også gøy med kamper. Fokusområdene har vært på duellspill og noe vi har jobbe mye med opp mot kampene. Vi får en litt tøff start med kamp mot Ungarn hvor ting ikke sitter helt, men jobber oss godt inn i de to neste kampene mot Tsjekkia og Romania. Tiden uten om kamp og trening går til å slappe av eller jobbe med skole. Vi har også møter der vi diskuterer kampene, angrepsspill og forsvarsspill. I tillegg jobbet vi med egne mål for samlingen som jeg tar med meg videre inn i klubbtrening.

Vi legger til at Karen ble kåret til Norges beste spiller mot Ungarn (bildet er fra en tidligere kamp).

Vi er stolte av dere og er veldig glad for at vi får bidra til utviklingen deres!