Volda-Follo HK Damer, 1. divisjon 2021 > Kamprapport – Follo HK Damer

Volda-Follo HK Damer, 1. divisjon 2021 > Kamprapport

Follo damene hadde bare så vidt kommet av flyet etter kampen på søndag før det er klart for neste bortekamp. Nok en langtur med fly til Volda for å spille den utsatte kampen.

Follo HK Damer setter tidlig standarden når Andrea Fossli setter kontringsmål til stillingen 1-2 etter 3 minutter. Volda biter seg fast, men gjestene fra Follo holder hodet kaldt og drar fra utover omgangen. Resultatet når lagene går i garderoben er 11-15 til rødtrøyene.

Gjestene fortsetter den gode trenden i 2. omgang og går opp til 13-19 med en kontring av Mina Hesselberg etter 5 minutter. Det så ut som det skulle bli en komfortabel seier, men Volda hadde ikke gitt opp. Hjemmelaget setter inn 3 mål på 3 minutter uten at gjestene scorer og plutselig er det kamp igjen. Follo Damene lar seg ikke vippe av pinnen og dro fra igjen fra og var på det meste oppe i en 7 måls ledelse når kampens toppscorer Maren Tefrum setter inn 17-24 etter 17 minutter.

Volda fortsatte å kjempe for å komme tilbake og lage spenning for hjemmepublikum, men kom aldri nærmere enn 4 mål. Bortelaget kontrollerer kampen inn til stillingen 22-27.

Det ble en meget viktig seier for Follo HK Damer som befester posisjonen på toppen av tabellen i en periode der kampene kommer som perler på en snor. Førstkommende søndag er det allerede klart for en ny kamp da Charlottenlund kommer på besøk i Stil Arena.