Da var ventetiden definitivt over. Etter en vår med mye usikkerhet, en lang, tøff oppkjøring og noen treningskamper i oppkjøringen med variabel kvalitet var det spent gjeng som reiste til Hamar for å spille denne historiske kampen. Klubbens første kamp i eliteserien.

Kampen startet jevnt og tett første halvdel av første omgang før Storhamar tok initiativet i kampen og ledet med 5 mål til pause.

2. omgang var FHKD jentene med i matchen før det kom en litt tyngre periode hvor de fikk oppleve hva som kommer når man ikke er helt på topp hverken fremover eller bakover. Storhamar var presise, gjorde lite feil og var rett og slett et bedre lag denne perioden. FHKD jentene strammet seg opp mot slutten og begrenset et tap som en periode så ut til å kunne gå mot 15-20 måls tap til å ende med 34-22.

Tilde Alræk ble kåret til Follo HK Damers beste spiller. Guro Nestaker ble ikke uventet kåret til Storhamars beste blant annet for sine 13 baller i nettmaskene.

Hovedtrener Lars Abelsen var ganske fornøyd etter kampen. Vi tar med oss en god førsteomgang, samtidig som det er mer å gå på. Litt tungt en periode i 2. omgang hvor vi ser hvor nivået ligger. Alt i alt er den en grei start, det er godt å komme i gang så ser vi hva vi har å jobbe mot.

Tabell REMA 1000-ligaen Kvinner 1920