Sola-Follo HK Damer, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Kamprapport – Follo HK Damer

Sola-Follo HK Damer, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Kamprapport

Det var en forsiktig optimistisk gjeng som reiste til Stavanger for å møte Sola i den femte runden i Rema1000 serien. Når Sola står med fem seiere på fem kamper og Follo Damene står uten poeng på like mange kamper er det ingen tvil om hvem betting selskapene setter lavest odds på. De rødkledde fra østsiden av fjellet hadde allikevel ikke tenkt å gi seg uten kamp.

Det viste seg tidlig at dette kom til å bli en kamp med mange mål. Allerede etter drøyt fem minutter var det scoret åtte mål da dagens Follo jente og toppscorer setter en av sine elleve mål til stillingen 4-4.

Katarina Karlsen Ugland ble kåret til Follo HK Damers beste spiller og ble samtidig lagets toppscorer med sine 11 fulltreffere

Bortelaget føler mulighetene for poeng bedres når Solas faste høyre bakspiller Kristina Novak får noe som ser ut til et veldig strengt idømt rødt kort etter 11 minutter. Det jevnet seg imidlertid raskt ut da Maria Keiserås Haugen fikk etter det som luktet en kompensering med et vel så strengt rødt kort fire minutter senere.

Lagene følger hverandre med til rundt halvspilt første omgang før Sola sakte, men sikkert setter grepet i kampen. Målene fortsetter å renne inn i begge endrer. Litt mer i Follo målet enn i Sola målet og lagene går til pause på stillingen 23-18.

Sola kommer klart best i gang i 2. omgang og allerede etter ti minutter setter Camilla Herrem et av sine tretten mål til stillingen 30-20. Kampen er i realiteten avgjort og omgangen fortsetter jevnere og kampen ebber ut til resultatet 42-32.

Nå venter en kamp pause på grunn av landslags samlinger, og neste kamp er først om to uker da Aker kommer på besøk til Stil Arena. Det starer en periode med veldig viktige kamper for å skaffe seg nok poeng for å få en ny sesong i Rema1000 ligaen.