NIT-HAK-Follo HK Damer, NM Senior Kvinner 1920 > Kamprapport – Follo HK Damer

NIT-HAK-Follo HK Damer, NM Senior Kvinner 1920 > Kamprapport

Tirsdag kveld tok Follo HK Damer turen til Lihallen i Nittedal for å spille 3. runde NM mot Nit-Hak. Rammen rundt kampen var noe annerledes enn de siste to kampene hvor Follo damene var klare underdogs. I kveld var det de som var favoritter før kampen.

Kampen startet litt trått for Follo damene og etter tre minutter leder Nit-Hak 2-0. Jentene tar seg samme og setter 5 baller på rad bak Nit-Hak sin målvakt. Etter det er ikke kampen veldig spennende. Follo jentene setter tempo i kampen og til pause står det 9-24 på resultat tavlen.

2. omgang fortsetter med like mange mål fremover. Nit-Hak jobber på og gir seg aldri. Når konsentrasjonen glipper litt bakover er de flinke til å utnytte det og setter respektable 24 baller i mål.

Sluttresultatet ble 24-48. Alle utespillere noterte seg i målprotokollen.

Sara Møller ble vel fortjent kåret til dagens Follo jente av en juri i hallen.