Molde Elite-Follo HK Damer, Eliteserien Kvinner > Kamprapport – Follo HK Damer

Molde Elite-Follo HK Damer, Eliteserien Kvinner > Kamprapport

Follo HK Damers kamp mot Molde Elite var en jevn og tett kamp lenge. Follo jentene klarte å sørge for at det ble en tett og jevn kamp i 40 minutter.

Som de to foregående kampene var det Tilde Alræk som scoret det kampens første mål. Lagene fulgte hverandre tett gjennom hele første omgang. Til pause sto det 11-10 til hjemmelaget.

2. omgangen fortsatte jevnt og tett de første 10 minuttene. Da kom en periode med lite mål fremover. Bortelaget hadde bare satt en ball i nettmaskene i perioden fra 7 til 22 minutter ut i 2. omgang.

Selv om det endte med et 7 måls tap 27-19 var det mye positivt å ta med seg fra kampen. Første omgangen var kanskje det beste dette laget har levert. Vi holder laget mange har tippet til medalje i Rema 1000 serien nede på 27 mål mot oss.