Levanger-Follo HK Damer, 1. divisjon 2021 > Kamprapport – Follo HK Damer

Levanger-Follo HK Damer, 1. divisjon 2021 > Kamprapport

Søndag var det endelig klart for en ny seriekamp etter en veldig lang julepause.

Det var en motivert gjeng med damer fra Follo som ønsket mulighet for en revansje etter det forsmedelige tapet mot Levanger i første seriekamp for sesongen.

Kampen kom litt trådt i gang med to målvakter som stengte buret. Hjemmelaget kom best i gang, og det tok nesten seks minutter før Follo Damene fikk sitt første mål med en straffe av Katarina Ugland.

Katharina Ugland

Bortelaget sliter med å få flyt i spillet, men når kampens store spiller, Julie Hattestad setter tre mål på rad tar bortelaget føringen med 3-4 etter 12 minutter. Follo damene gir aldri fra seg initiativet i kampen etter det. Kampen bærer preg av lite kamptrening de siste ukene og litt rusten kampform, men jentene gjør jobben. Supporterne som sitter hjemme i sofaen kan nyte søndagskaffen i ro og fred uten at det blir veldig spennende. Lagene gikk til pause på stillingen 9-15

Julie Hattestad

Andre omgangen fortsetter bortelaget å kontrollere kampen, og var på det meste oppe i en 10 måls ledelse. Tross en litt rotete slutt med en del tekniske feil var Follo Damene aldri truet, og kampen ebbet ut på stillingen 23-30.

Julie Hattestad ble vel fortjent kåret til FHKDs beste spiller. Hun delte toppscore tittelen med Katarina Ugland som satt inn 9 mål hver.