Fredrikstad Bkl.-Follo HK Damer, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Kamprapport – Follo HK Damer

Fredrikstad Bkl.-Follo HK Damer, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Kamprapport

Det var lagt opp til en håndballfest i Fredrikstad når Follo Damene var på besøk til årets publikumskamp i Konstanshallen. Med rett under 1000 tilskuere var det en flott ramme for håndballkamp.

I kjent stil for Follo Damene var de godt med i det første kvarteret. Igjen kommer det en svak periode fra 13 til 21 minutter hvor det ikke kom mål. Det hjalp på resultatet at en meget god Mille Fuglei som var kommet inn i målet til Follo Damene holdt målet rent de første seks minuttene hun var på banen med flere meget gode redninger. Med fem minutter igjen av første omgang er bortelaget bare to mål bak. Det renner litt på de siste fem minuttene så lagene går til pause på stillingen 16-11.

I 2. omgangen hadde Fredrikstad god kontroll. Follo damene klarte aldri å komme nærmere enn tre mål på 20-17 etter 12 minutter.

Når det gjenstår 10 minutter, legger bortelaget seg ut i et offensivt forsvar. Fredrikstad svarer med å ta ut målvakt å spille syv mot seks. Follo klarer imidlertid å lage en del brudd som gis muligheter, men for mange personlige feil og unøyaktighet gjør at Follodamene ikke klarer å knappe inn forspranget til at det blir spennende på slutten.

Bortelaget ligger syv mål bak med fire minutter igjen å spille, så kampen er mer eller mindre avgjort. Follo damene scorer de siste tre målene i kampen så lagene takker for kampen på stillingen 26-22.

Mina Hesselberg ble nok en gang kåret til bortelagets beste spiller. En meget fortjent utmerkelse etter fem nettkjenninger.