Follo HK Damer-Vipers Kristiansand (Våg Elite), REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Forhåndsomtale – Follo HK Damer

Follo HK Damer-Vipers Kristiansand (Våg Elite), REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Forhåndsomtale

Onsdag 8. september kl. 18.30 er det duket for en av årets absolutte høydepunkt i Stil Arena da Vipers Kristiansand kommer på besøk.

Follo damene hadde en positiv opplevelse i kampen mot Molde på søndag med en klar fremgang fra første seriekamp. Det er imidlertid ikke hvem som helst som står på motsatt bane halvdel førstkommende onsdag i Stil Arena. Vipers er som kjent regjerende mester i EHF Champions League etter å gå seirende ut av Final Four helgen i mai.

Det blir virkelig en sjekk vår våre lokale helter på hvor nivået ligger på verdens beste spillere. Vipers har stjerner som Katrine Lund, Nora Mørk, Heidi Løke med flere og har denne sesongen krydret troppen med internasjonale verdensstjerner med Isabelle Gulldén og Nerea Pena.

Foto: Heidi Ringlund
Martine Kårigstad Andersen får et gjensyn med gamle lagkammerater. Hun debuterte for Vipers sist Follo HK Damer spilte kamp mot Vipers Kristiansand sesongen 19-20

Dette blir en fantastisk mulighet til å få med seg verdensklasse håndball i en lokal hall. Det er satt en begrensing på 1000 tilskuere på kampen fordelt på 2 kohorter i hallen. Vi håper det kommer mange på besøk for å få med seg årets høydepunkt, så skal vi gjøre vårt for at alle skal ha en fin opplevelse med godt med mennesker på tribunen, men fremdeles med smittevern i fokus.