Follo HK Damer-Storhamar Håndball Elite, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Kamprapport – Follo HK Damer

Det var en tøff oppgave som sto foran Follo damene når Norges nest beste lag kommer på besøk. Det er et lag med klassespillere på alle posisjoner, så det var nok begrenset forventning til poeng etter denne kampen.

Storhamar tok kontroll fra start av kampen og gikk rett opp i 0-3. Hjemmelaget kom seg mer inn i det, men ble stadig straffet etter feil eller mislykkede avslutningsforsøk.

Første omgangen ble avsluttet med en av kampens prestasjoner. Follo HK Damers ferske landslagsspiller, Mina Hesselberg, mottar en pasning fra en annen av hjemmelagets beste spillere Hilde Søyseth, gjør et mottak i duell og avleverer skudd i samme bevegelse. Lagene går til garderoben på stillingen 11-17.

Mina Hesselberg flyr høyt etter uttak på rekruttlandslaget

2. omgangen fortsetter som den først. Storhamar har full kontroll. Fortsetter å straffe hjemmelaget for alle feil, men hjemmelaget biter seg fast. Storhamar har på det meste en 11 måls ledelse men hjemmelaget knepper inn så stillingen ender på 25-35.