Onsdag den 5. februar er duket for en håndballfest i Stil Arena med kamp både for damene og herrene. Damene spiller mot Storhamar kl. 18.00 og Herrene tar imot Halden kl. 20.00. Alt ligger til rette for en «helaften» i Stil Arena. For å toppe det hele har Stil, Balkan og Armeringsservice AS sørget for at publikum kommer gratis inn på kamp.

Damene tar imot Storhamar etter en overraskende seier mot borte mot Byåsen. Storhamar kommer etter en brakseier med 40-28 mål Oppsal sist onsdag. Det blir en ny kamp med topp mot bunn. Gjestene Storhamar ligger på andre plass med 24 poeng, og Follo HK Damer ligger fremdeles på tolvte plass med sine 5 poeng.

Sist lagene møttes var Follo HK Damers første kamp i Rema1000 serien på Hamar i slutten av august. Den kampen endte med en 34-22 seier etter kampens gigant med 13 baller bak Follos målvakter Guro Nestaker ble vel fortjent kåret til dagens Storhamar spiller.

Tilde Alræk ble kåret til Follo HK Damers beste spiller i kampen. Hun fikk også æren med å score det første målet for Follo HK Damer på Norges høyeste nivå. Samtidig satt hun det første målet i årets Rema1000 serie og ble dobbelt historisk.

Tabell REMA 1000-ligaen Kvinner 1920