Onsdag var det igjen klart for kamp i Rema1000 i Stil Arena når Molde kommer på besøk. Laget fra Rosenes by var av ekspertene spådd på medalje plass før sesongen. De har ikke innfridd forventningen så langt. Det er allikevel klassespillere på alle plasser, så det var ingen lett oppgave som ventet vertene.

Som sist kamp kommer rødtrøyene litt tregt ut av startblokkene og ble hengende etter fra start. Molde tok tak i kampen fra start og ledet hele kampen igjennom, og hadde full kontroll selv om hjemmelaget var oppe og luktet på kontakt når de reduserte ledelsen til Molde til tre mål 22 minutter ut i 1. omgang.

Nærmere kom aldri rødtrøyene, og lagene gikk i garderoben på stillingen 10-16.

Andre omgangen føltes litt bedre for hjemmelaget. Det var mer energi i laget. Ledelsen til bortelaget varierte mellom fire til åtte mål. Kampen endte 21-28 til Molde.

Hjemmelagets målvakt Catharina Fiskerstrand Broch vartet opp med flere gode redninger utover omgangen, og ble vel fortjent kåret til Follo HK Damers beste spiller. Mathilde Rivas-Toft ble kåret til Moldes beste spiller etter blant annet 7 fulltreffere i nettet til hjemmelaget.

Tabell REMA 1000-ligaen Kvinner 1920