Follo HK Damer-Fredrikstad Bkl., Eliteserien Kvinner > Kamprapport – Follo HK Damer

Follo HK Damer-Fredrikstad Bkl., Eliteserien Kvinner > Kamprapport

Onsdag var det klart for nok en utfordring for damene i rødt når Fredrikstad for andre gang på en uke kommer på besøk til Stil Arena. Det var mye god energi i gruppa etter søndagens to-poeng fangst mot Gjerpen Det var helt klart en forhåpning om å gjenta bedriften fra søndag og revansjere ettmålstapet i NM kampen forrige onsdag.

Kampen startet litt rotete for begge lag med en del tekniske feil og lite flyt i spillet. Fredrikstad fikk tidlig et initiativ i kampen, men Follo damene klarte å klore seg fast med et til fire mål bak til ca. 25 minutter i kampen. De siste fem minuttene øker forskjellen ytterligere med et par mål så lagene går til pause på stillingen 13-18.

Andre omgangen startet som den første sluttet og jentene fra plankebyen er på det meste oppe i en syv mål ledelse på stillingen 14-21 etter fem minutters spill. Follo damene klarer imidlertid å snu trenden og hentet opp noe av ledelsen til jentene fra Fredrikstad. Etter halvspilt annen omgang var Follo jentene kun to mål bak når Andrea Fossli setter en av sine seks mål på stillingen 22-24.

Nærmere enn det kom aldri rødtrøyene og et bedre forsvarsspill og mange gode redninger av Tina Osmani som gjorde at ikke tapet ble større enn fem mål til slutt. Fasit ble kun tre mål bak en meget god Jenny Caroline Sandgren i den siste halvdel av omgangen. Kampen ender 25-30.

Det er bare å gratulere Fredrikstad med seier. De var et bedre lag i dag. Andrea Rønning ble kåret til Fredrikstads beste spiller med sine fem mål. Andrea Fossli ble meget fortjent kåret til dagens Follo jente.