Follo HK Damer-Fana, Eliteserien Kvinner > Kamprapport – Follo HK Damer

Follo HK Damer-Fana, Eliteserien Kvinner > Kamprapport

Søndag 17. november hadde Follo Hk Damer invitert til årats «Fyll Hallen» kamp hvor velvillige bedrifter og sponsorer betaler en sum per tilskuer som kommer i hallen. Det ble jobbet meget godt i forkant med å promotere kampen og det var forventet godt oppmøte.

Publikumsoppmøte ble veldig bra med de 1161 som kom i hallen for å være med på håndballfest. Til tross for en fantastisk ramme rundt kampen ble kampen aldri spennende.

Hjemmelaget åpnet bra når Sara Møller satt den første ballen i nettet før det var godt et minutt. Etter det ble mye Fana sitt show som satt seks baller i mål før Mirela Gjikokaj scorer rødtrøyenes andre mål etter 9 minutter og 20 sekunder.

Fana fortsetter å styre kampen og har full kontroll fra start til slutt, og kampen er i realiteten punktert når Christine Karlsen Alver setter inn en 10 måls ledelse til Fana etter drøyt 17 minutter

Follo Hk Damers trener Lars Abelsen bruker begge mulighetene for Timeout i første omgang uten at det blir vesentligst bedre. Hjemmelaget kom aldri opp på nivået de ønsker å være på og lagene går til pause med stillingen 7-20.

2. omgangen bærer preg av at bortelaget allerede har festet et fast grep om kampen. Omgangen blir litt mer jevnspilt, men det hjemmelaget var aldri i nærheten av å true med en opphenting. Fana holdt ledelsen mellom 12 og 15 mål under hele omgangen som endte med 20-34 seier til Fana.

Christine Karlsen Alver ble kåret av en jury i hallen tid dagens Fana spiller og Dorentina Osmani ble kåret til den beste Follo HK Damer spiller etter en meget god 2. omgang.