Follo HK Damer-Charlottenlund SK, 1. divisjon 2021 > Kamprapport – Follo HK Damer

Follo HK Damer-Charlottenlund SK, 1. divisjon 2021 > Kamprapport

For tredje gang på en uke var det en ny kamp som ventet Follo HK Damer. Etter en god start med to borteseiere var det klart for årets første hjemmekamp i Stil Arena. Charlottenlund tok turen fra Trondheim. Det er et lag som ligger rett over nedrykksstreken og trenger sårt poeng.

Det ble raskt klart at det var gjestene fra Trondheim som var mest tent på å få med seg poengene. Hjemmelaget åpnet med et straffemål av dagens toppscorer Katarina Ugland når hun setter sitt første av imponerende ti mål. Etter det kom en periode med mye skuddbom og personlige feil.

Dagens spiller og toppscorer med 10 mål Katarina Ugland

Tross alle feil sto det 3-3 etter 10 minutter. De siste 20 minuttene festet bortelaget grepet om kampen og var på det meste oppe i en 6 måls ledelse. Follo Damene klarte å knappe noe inn på ledelsen. Lagene gikk i garderoben for en pauseprat på stillingen 11-14.

Det virket som det var et hjemmelag som hadde bestemt seg for å endre kampbildet i 2. omgang, for etter drøyt 4 minutter sto det 15-15 på resultat tavla. Charlottenlund hadde på ingen måter tenkt å gi seg med det. Lagene fulgte hverandre til stillingen 19-19. Deretter kommer en periode på 10 minutter hvor bortelaget vinner 1-7. Det begynner å se stygt ut for hjemmelaget.

Andrea Fossli Foto: Heidi Ringlund

Med 5 minutter igjen å spille leder bortelaget med 5 mål. Follo Damene bestemte seg for å sette inn en sluttspurt. Bortelaget ble møtt av et offensivt forsvar som klarte å presse frem feil. Sammen med noen meget viktige redninger av hjemmelagets målvakt Hilde Søyseth gjorde at hjemmelaget knappet inn ledelsen og sluttminuttene ble en liten triller. Det ender med at Andrea Fossli setter inn utligningen til 28-28, 40 sekunder før slutt. Kampen ebber ut med poengdeling.