Søndag 17. oktober kommer Aker Topphåndball på besøk til Stil Arena for en ny kamp om poengene i Rema1000 ligaen.

Endelig kan vi invitere til Folkefest i Stil Arena – og vi klinker til med et skikkelig trippeltarrangement sammen med Follo Håndball og Follo HK Rullestolhåndball🤩
Møt opp 16:00 i Stil Arena på søndag:-)


Aker har vært en av overraskelsene i årets Rema1000 Liga. De er helt oppe på en 5 plass med fire seiere på seks kamper. Så skal vi lese tabellen så er det helt klart hvem som må tåle favoritt stempelet når våre helter i rødt står uten poeng så lang i årets Rema1000 liga.

Foto: Heidi Ringlund

Kampene mot Aker har nesten uten unntak vært tette og jevne. Vi skal ikke lengre tilbake enn til Romerike Ravens oppkjøringsturnering for å minnes en tett og jevn kamp som endte med et uavgjort resultat. Sist lagene møttes til en tellende kamp var 3. runde i NM i fjor. Det ble en forrykende kamp hvor det måtte fire ekstraomganger til for å kåre en vinner og Follo Damene trakk det lengste strået til slutt.

Kampen er også et gjensyn med Follo HK Damers gamle trener team når Lars Abelsen og Atle Stenvik kommer med sitt nye lag til Stil Arena, en hall de var trenerkollegaer i fem sesonger.

Dette er også den første kampen uten Covid restreksjoner, så her er det bare å møte opp og få med seg en forhåpentligvis fartsfylt og spennende håndballkamp.

Tabell REMA 1000-ligaen Kvinner 2122