Flint Tønsberg-Follo HK Damer, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Kamprapport – Follo HK Damer

Flint Tønsberg-Follo HK Damer, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Kamprapport

Onsdag 23. mars var det klart for nest siste bortekamp for Follo Damene. Det var klart for å måle krefter med Flint Tønsberg.

Det så absolutt ikke å bli noe reprise av seieren fra hjemmekampen før jul. Etter 10 minutter står det 6-1 på resultat tavlen, og det er ett lag på banen. Heldigvis klarte gjestene fra Follo å stramme opp forsvaret og målvaktene vartet opp med redninger. Når forsvaret satt, så begynte det å flyte bedre fremover. Godt ført an av en meget god Lea Stenvik som også ble kåret til gjestenes beste spiller for kvelden. Lea satt også inn første omgangens siste mål så lagene kunne gå til garderoben på stillingen 13-13. En meget god opphenting av gjestene og det så mye lysere ut for de oppmøtte bortesupporterne i den nye Rema1000 Arena.

Lea Tidemann Stenvik ble kåret til Follo HK Damers beste spiller Foto: Heidi Ringlund

De ti første minuttene etter hvilen følger lagene hverandre før gjestene klarer å skaffe seg en liten ledelse de forvaltet bra Etter 20 minutter setter Martine Kårigstad Andersen inn mål til stillingen 19-23 og Follo Damene kontrollerer kampen inn til en tre mål seier 22-25.

Neste kamp er borte mot Vipers og gjensyn med Mina Hesselberg i Kristiansand. Ikke en veldig enkel for Follo Damene.