Fana-Follo HK Damer, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Kamprapport – Follo HK Damer

Fana-Follo HK Damer, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Kamprapport

Søndag var det klart for første kamp i andre halvdel av sesongen. Med målfesten fra Stil Arena friskt i minne var det mange som var spent på hvordan kampen skulle se ut når lagene møtes til kamp i Fana Arena.

Det ble tidlig klart at mål bonanza fra sist kamp ikke kom til å gjenta seg. Etter syv minutter spill er stillingen 2-1 til hjemmelaget. Fana fester et lite grep om kampen, halvspilt i første omgang er stillingen 7-4.

Gjestene fra Follo spiller seg til mange gode muligheter, men sliter med uttellingen. Lagene går til pause på stillingen 16-8. Det rapporteres om 14 bomskudd i første omgang.

Lea Tideman Stenvik ble Follo HK Damers toppscorer med fem fulltreffere

Andre omgang fortsetter med at hjemmelaget fortsetter å kjøre. Etter fem minutter av omgangen leder hjemmelaget med ni mål. Derfra og ut våkner bortelaget litt og knapper litt innpå Fana sin ledelse. Etter 22 minutter setter Ida Ringlund Hansen ballen i mål til stillingen 23-17.

Fem minutter før slutt ligger hjemmelaget fem mål bak, og bortelagets supportere øyner en mulighet for en opphenting. Nærmere enn fem mål kommer imidlertid ikke hjemmelaget og noen bom mot slutten og godt angrepsspill av Fana gjør at kampen blåses av på stillingen 27-20.

Ida Ringlund Hansen kåret til Follo HK Damers beste spiller.
Foto Heidi Ringlund

Ida Ringlund Hansen kåres til Follo HK Damers beste spiller med sine fire nettkjenninger.

Vi tar med en høyst godkjent 2. omgang og ser fram til neste søndag med nye muligheter når Molde kommer på besøk til Stil Arena.